Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    Piece do palenia kawy

    Diedrich Różnica tkwi w szczegółach

    Kliknij tutaj, żeby stworzyć swój piec

    What Makes Diedrich Roasters The Best?

    We put the Special in Specialty Coffee Roasting

    • The Best Build Quality

      Tak jak Ty kochamy kawę i dlatego wiemy, że łączy nas jeden cel: stworzenie najdoskonalszego kawowego naparu. Dzięki palnikom na podczerwień oraz technologii wymienników ciepła, które wyróżniają piece Diedrich, masz nieograniczoną kontrolę nad procesem wypalania kawy.

      LEARN MORE
    • Eco Friendly

      Piece Diedrich, dzięki palnikom na podczerwień, konsumują mniej gazu i emitują zdecydowanie mniej szkodliwych substancji niż inne piece dostępne na rynku. To oszczędność dla Ciebie i środowiska. Nasze piece są znane ze swojej długowieczności - zakup pieca to jednorazowa transakcja!

      LEARN MORE
    • IR Burners

      Palniki na podczerwień to innowacyjna technologia wykorzystywana jedynie w piecach Diedrich. Palniki zmniejszają emisję szkodliwych substancji, a ich wydajność obniża koszty użytkowania pieca. Kawa jest czystsza w smaku, ponieważ wewnątrz pieca nie ma spalin.

      LEARN MORE

    Introducing Our Roasters

      DR-25

      Wydajność do 100 kg/h

      READ MORE
      DR-3

      Wydajność do 12 kg/h

      READ MORE
      IR-5

      Wydajność do 20 kg/h

      READ MORE
      IR-12

      Wydajność do 48 kg/h

      READ MORE
      CR-35

      Wydajność do 140 kg/h

      READ MORE
      CR-70

      Wydajność do 280 kg/h

      READ MORE
      CR-140

      Wydajność do 560 kg/h

      READ MORE
      CR-210

      Wydajność do 840 kg/h

      READ MORE
      CR-280

      Wydajność do 1120 kg/h

      READ MORE

      How Much Will You Make?

      Use this calculator to estimate what you will make per year based on these assumptions

      RETURN OF INVESTMENT

      $10,000/ year

      Want to get started? Contact us to chat.

      Testimonials

      "CR35 to piec, który jest wszechstronny, a za razem precyzyjny. Możliwości jakie daje, czyli połączenie kondukcji, konwekcji i radiacji, pozwalają na wydobywanie delikatnych, owocowych nut dla kaw pod metody przelewowe, jak i pełnych i słodkich nut dla kaw dedykowanych pod espresso. Poza tym to maszyna, którą bardzo łatwo można rozebrać do czyszczenia, zarówno między kolejnymi dniami produkcyjnymi, jak i po tygodniu intensywnego korzystania."

      "Kiedy powstało Onyx Coffee Lab i zamierzaliśmy kupić piec do kawy, zależało nam na dwóch rzeczach. Po pierwsze, miał to być piec wypalający wyjątkowo czystą kawę; po drugie, miał za każdym razem wypalać tę samą partię identycznie. Dzięki piecom do kawy marki Diedrich mamy i jedno i drugie!"

      "Współpraca z firmą Diedrich była czystą przyjemnością już od pierwszego dnia. Pracownicy z obsługi klienta są bardzo kompetentni i pomogli nam zdecydować, jaki rodzaj pieca najlepiej nada się do naszych celów. Fachowość i jakość z najwyższej półki. Zespół składa się z sumiennych ludzi, którzy zwracają uwagę na szczegóły i z pasją wykonują swoją pracę. Uczestniczyliśmy w ich warsztatach, przetestowaliśmy ich piece i mamy zaufanie do produktów marki Diedrich."

      "Urządzenie właśnie przyszło. Ci ludzie z wysyłki są naprawdę niesamowici. Jak oni to pakują? W razie czego będę miał dodatkowy domek na narzędzia… Dzięki za wszystko"

      "Nie mógłbym życzyć sobie lepszego pieca. Siedem lat użytkowania i 100 000 wypalonych funtów kawy."

      Krzysztof Barabosz

      Hard Beans Coffee Roasters

      Mark Michaelson

      Onyx Coffee Lab

      Adam Bonaccorsi

      Dave's Coffee

      Corey

      9 Bar Espresso

      Jeremy Bohnenkamp

      Plantation Coffee