Batch size for the DR-3 is approximately 6.6 lb (3 Kg) of green coffee.
Hourly capacity is approximately 12 Kg/26.4 lbs per hour of green beans. All roasters are designed to roast half batches.
Diedrich Roasters 2nd generation roast profile automation continues to revolutionize coffee roasting. Designed for both IR series and CR series, the updated Z II automation uses industrial grade hardware, has simplified screens and offers operators the ability to even more precisely fine tune and control the roast
Roasting on a Diedrich is better for the earth and your coffee. Our infrared burners reduce noxious gas emissions. Efficient roaster design reduces operating costs. This cleaner roasting process allows you to bring out the true quality of the bean.
You love coffee, we love coffee. We’re after one common goal: crafting the perfect cup. The physics of roasting on a Diedrich with our infrared burners and heat exchanger technology give you unsurpassed control over your roast.
Hand built and individually tested.
Zmniejszają emisję szkodliwych substancji.
Niższa emisja gazów, brak dopalacza termicznego.
Hand built and individually tested.
80% niższe niż w przypadku innych pieców do kawy.
Niższa emisja gazów, brak dopalacza termicznego.
POJEMNOŚĆ BĘBNA (min/max)
1 - 3kg
NAPIĘCIE (1-FAZOWE)
115 / 230
NAPIĘCIE (3-FAZOWE)
N/A
PEŁNE OBCIĄŻENIE (A)
6,5 / 4,7
MAKSYMALNA MOC PALNIKÓW (kW/h)
9,7
ŚREDNIA MOC PALNIKÓW PODCZAS PALENIA (kW/h)
1,15
ŚREDNI CZAS PALENIA PRZY PEŁNYM ZAŁADUNKU BĘBNA DO TEMP. 227°C
12 Minutes
RODZAJ PALIWA
NG / LPG
PRZEPŁYW POWIETRZA PRZEZ BĘBEN (m³/h)
213 CFM
PRZEPŁYW POWIETRZA CHŁODZĄCEGO (m³/h)
362 CMH
CIŚNIENIE GAZU NG/LPG (mbar)
17,5-27/30-35
CIŚNIENIE POWIETRZA (bar)
N/A
CIŚNIENIE WODY (bar)
N/A
PRZYŁĄCZE WODY
N/A
PRZEPŁYW WODY (l/h)
N/A
MAKSYMALNA EMISJA SPALIN (m³/h)
71,9
WYMIARY (wys./dł./szer.) (cm)
137,2 x 99,1 x 174,0
MASA WRAZ Z OPAKOWANIEM (kg)
340
ŚREDNICA WYCIĄGU (mm)
152
PRZYŁĄCZE GAZU
1/2" NPT
Roast up to 12kg/hr